Сумлінно працюємо над створенням кращих смаків сидру — ретельно відбираємо яблучка, малину, вишню — купажуємо і експериментуємо. Ми щиро раді представити наші смаки і відкриті до спілкування, обміну досвідом та дружніх розмов за пляшечкою смачного сидру. Запрошуємо до нас!
Напівсолодке яблуко
Класичний яблучний сидр має свіжий фруктовий смак із нотками солодкості і легкою кислинкою
Яблуко брют
Класичний яблучний сидр має свіжий фруктовий смак з легкою кислинкою
Яблуко-малина солодкий
Яблучно-малиновий сидр має свіжий фруктово-ягідний аромат та чудовий малиновий смак
Яблучно-вишневий солодкий
Яблучно-вишневий сидр має свіжий фруктово-ягідний аромат та кисло-солодкий смак
Яблучний з хересом напівсолодкий
Сидр поєднує фруктовий аромат зі смаком витриманого у дубових бочках виноградного вина
Крафтовий сидр — це мистецтво, а наше нове обладнання і наші майстри роблять це мистецтво доступним для кожного
✦
Прозорість
Ми прагнемо до прозорості в усіх аспектах діяльності, від походження сировини до виробництва, надаючи нашим клієнтам впевненість у виборі наших продуктів.
✦✦
Відданість
Ми віддані своїм клієнтам та продуктам, що дозволяє нам завжди думати про покращення сервісу та смаку.
✦✦✦
Доброчесність
Ми дотримуємося високих стандартів моралі та етики
в усіх сферах діяльності, що відображається в кожному етапі виробництва та взаємодії з нашими клієнтами.
✦✦✦✦
Емпатія
Намагаємося розуміти потреби та очікування, а також надаємо допомогу та рішення, щоб забезпечити задоволення і комфорт наших клієнтів
Як ми робимо сидр
01
Збір та доставка
Наша пригода починається на нашій екологічній. Спеціально відібрані сорти яблук збираються вручну, та транспортуються до місця виробництва
02
Перевірка та миття
Кожне яблуко піддається ретельному інспектуванню та миттю, щоб забезпечити вищий стандарт якості. Цей етап гарантує, що у нас використовуються тільки стиглі та бездоганні плоди
03
Подрібнення і пресування
Наступний крок — подрібнення та пресування. Наше австрійське обладнання від компанії "КРЕЗМАЙЄР" витягає з яблук потрібний нам сік, створюючи кремовий та дуже соковитий напій
04
Бродіння та витримка
Відразу після пресування сік надходить у бродильні резервуари, де він природним чином перетворюється на сидр. Ми ретельно контролюємо процес бродіння, аби досягти ідеального балансу смаку та аромату
05
Розлив
Після цього він готовий до розливу в якісні упаковки, щоб кожна краплинка зберігала в собі неперевершений смак стиглих та відібраних яблук
06
Насолоджуйтесь смаком
Наш сидр готовий, щоб ви могли насолодитися його чистим, натуральним смаком. Відчуйте справжню свіжість, яку дарує кожна крапля, насичена ароматом і смаком відібраних українських яблук